- Skicka knivar på slipning -
Slipa knivar i Kalmar och på Öland

⭐   Kul-i-köket-garanti   ⭐   Kul-på-jobbet-garanti   ⭐

Skicka dina slöa och skadade knivar på slipning - Knivslipning - Slipa knivar

Reparation av skadade och felslipade knivar

Pris slipa knivar - Handslipning med japanska våtstenar

Handslipning av knivar på japanska våtstenar

Vassaste har blivit lite av en specialist på att reparera och renovera skadade och felslipade knivar. För fler exempel, se Före- och eftergalleriet på Vassaste:s Facebooksida (länk)

slipa knivar - Knivslipning Kalmar och Öland

Handslipning med japanska våtstenar rekommenderas för knivar med traditionell japansk bladgeometri oavsett prisklass men även för vissa dyrare modeller med västerländsk geometri. Slutfinish i 5000 grit. Från 128 kr + moms (från 160 kr inkl. moms) beroende på skick. Knivar som är skadade eller i dåligt skick repareras med vattenkyld maskinslipning med slutfinish på handstenar som tillval.

Handslipning av knivar med japanska våtstenar

- Med branchens mest generösa garantier -
⭐   Kul-i-köket-garanti   ⭐   Kul-på-jobbet-garanti   ⭐
Du får en faktura och betalning sker med Bankgiro eller Swish inom 20 dagar om du blir nöjd. Är du inte nöjd reklamerar du bristen / bristerna och du behöver inte betala. Se mer under Garanti och villkor (länk)

Lämna in eller boka hämtning (företag) av knivar och redskap för slipning enligt följande alternativ:

 

🔪 Lämna in till Vassaste kniven i lådan på Gnejsg. 1 i Färjestaden.
-Ring eller SMS:a 073-730 58 44, maila [email protected] eller skicka DM för att boka in ditt jobb till en lämplig tidpunkt.

Terminstid bokningsbart onsdagar, vissa kvällar och helger. Obekväma tider kan man lämna & hämta i det röda plåstermärkta f.d. sopskåpet. Skicka SMS till 073-730 58 44 för aktuell kod till låset.

 -Slipjobb görs klart samma dag / kväll eller enligt ö.k.

 

🔪🔪 Electrolux Home på Tullslätten 13 i Kalmar erbjuder inlämning och uthämtning av knivar som en extra service till sina kunder. Med detta alternativ får du i normalfallet tillbaka dina redskap inom tre arbetsdagar. Om du har bråttom eller speciella önskemål rekommenderas dock alternativ 🔪 ovan.

gallery/slipa knivar i kalmar - lämna in för knivslipning i centrala kalmar - 1

🔪🔪🔪 Som alternativ kan du även lämna & hämta
på Coop Konsum i Färjestaden.

⚠️ Tänk på att skicka ett SMS till 073-730 58 44
 och meddela mig att du har lämnat in  redskap ⚠️

 

🔪🔪🔪🔪 Knivslipning & slipservice Företag
Företag i centrala Färjestaden och Kalmar kan boka hämtning till ett fast pris. För hämtning i Borgholm, Nybro, Rockneby, Mörbylånga m.fl. smålandsorter tillkommer ett kilometertillägg. Ring 073-730 58 44, skicka PM eller [email protected] för att boka in slipjobb.

 

Man kan även skicka knivar till Vassaste för slipning och reparation. Notera då att du själv ansvarar för att dina knivar embaleras på ett sätt som är säkert både för transportörens personal, för mig och för dina knivar. Kostnad för frakten tillkommer också i båda riktningarna. Om du har dyrbara knivar bör du även teckna en tilläggsförsäkring då Vassaste inte kan ta ansvar för några transportskador. För postadress, se sidan "Kontakta" (länk)

Skicka knivar på slipning
Vassaste kniven i lådan - Om, kontaktuppgifter, företagsinformation, garanti och villkor

Slipning av jaktknivar, brödknivar och andra specialknivar

Här hittar du den senaste informationen...

gallery/slipning av tandade knivar - 2